Nytänkande

Vad är nytänkande för oss?

Vi vill visa vår nyfikenhet och flexibilitet, inför nya idéer och tankar. Att vi vågar vara oss själva och säga vad vi tycker, samtidigt som vi visar respekt för andras åsikter. Vi har en öppen och tolerant miljö för att på ett effektivt sätt hitta nya lösningar och arbetssätt. Vi vågar utmana tidigare invanda mönster och vågar ifrågasätta då vi har och visar en stor öppenhet till förändringar, utrymme till att tänka utanför ramarna. Vi skapar en miljö för alla individer där man både får lyckas och prova igen om det inte fungerar första gången “Fantasi och kreativitet är vägen till nya tankebanor!”

Vad är engagemang för oss?

Ungdomarna ska känna att vi lyssnar och finns till för deras skull, Därför ser vi till att skapa dialog och bejakar ungdomens intressen med nyfikenhet. Genom ett stort engagemang skapar vi de bästa förutsättningarna för våra klienter. Vi ska även vara aktiva och ansvarstagande med ett gott och öppet bemötande i varje individs situation. Vi ska ha förmågan att lyssna på andra, vara närvarande och påläst i vår yrkesroll, vi ska vara ett gott föredöme för våra klienter. I vårt bemötande ska varje person känna sig viktig och hörd och det ska lämna en bra känsla i kroppen. Engagemang är även för oss att bry sig lite extra när det behövs.

Genom att visa engagemang måste vi också vara noga med att inte lova för mycket. Lovar du något måste du med säkerhet veta innan att det är genomförbart.

Kontakta oss

  • Telefon:
    073-7675341
  • Jourtelefon:
    076-9312421
  • Email:
    Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sociala medier